2019 ligt achter ons en 2020 is gezellig begonnen met onze nieuwjaarsreceptie in volkssterrenwacht MIRA.
Die toon zetten we verder met ons eerste WIJ(K)Moment op zondag 23 februari 2020 van 14 uur tot 17 uur in de Sporthal E.Soens op de Singel te Strombeek-Bever.

Zoals steeds zijn Patrick, Trui, Jelle, Jannik, Katleen en in het bijzonder Kirsten, als ons gemeenteraadslid voor Strombeek-Bever, aanwezig voor een fijne babbel over en voor Strombeek-Bever. We zijn benieuwd naar jouw bezorgdheid, suggesties,...en jouw verhaal.

Wij van onze kant, hebben alvast de nodige druk gezet op het gemeentebestuur om zebrapaden te schilderen voor de veiligheid van de schoolkinderen, om de camera's tegen sluikstorten te activeren en om de vuilnisbelt op het Gemeenteplein weg te doen.

Daarnaast zijn we fier dat de projecten die CD&V heeft opgestart tot een goed einde worden gebracht: zo is de verbouwing van de gemeenteschool 't Villegastje bijna klaar (met zebrapad ;-)) en is het skatepark een gesmaakt succes!

Noteer dus nu dadelijk de koffie met pannenkoek op zondag 23 februari in jouw agenda voor een gezellig inspirerende babbel. 

Hopelijk tot dan! 

Bart Van Humbeeck, AnneliesTopff, Freddy Bardyn en Brett Van Uytvanck
voorzitters en bestuur van CD&V Grimbergen